Vloerverwarming & vloerkoeling

Vloerverwarming & vloerkoeling

Ecoplanken heeft dé informatie vloerverwarming certificering onder de parketteurs: Deze erkende parketspecialist heeft verstand van parket en vloerverwarming & vloerkoeling. 

 

Dit houdt in dat jullie kunnen rekenen op goede voorlichting en een doordacht advies over parket en vloerverwarming. Voordat de vloer wordt gelegd vindt een uitgebreide check plaats en wordt het opstookprotocol besproken. 

De meeste vloersoorten die wij aanbieden, parket, pvc en laminaat*, gaan uitstekend samen met vloerverwarming, vloerkoeling en ook met warmtepompen. De ontwikkelingen op het gebied van vloerverwarming en warmte-win installaties gaan echter snel.  Voor het juiste advies vloerverwarming en vloersoort, kom naar de showroom en laat je adviseren. 

Hebben jullie een bestaande vloerverwarming en interesse in een nieuwe vloer? Ook dan zijn er tal van mogelijkheden voor een parket, pvc of laminaatvloer. Als jullie naar de showroom komen is het belangrijk om te weten welke soort vloerverwarming er nu ligt in jullie woning.

Ecoplanken heeft een samenwerking voor elektrische vloerverwarming. Het plaatsen van de elektrische vloerverwarming en het plaatsen van de vloer wordt op elkaar afgestemd.  

*Laminaat adviseren wij wel met vloerverwarming, vloerkoeling adviseren wij niet door de condensvorming. 

 

Het vakbedrijf adviseert: Fidbox.

De Fidbox is een monitor die de temperatuur (°C) en de relatieve vochtigheid (%) meet, welke deze gegevens voor een lange termijn opslaat. De Fidbox wordt gelegd onder vloeren met vloerverwarming. De daarin opgeslagen gegevens worden 3x per dag gedurende minimaal 5 jaar gemeten via Bluetooth en bepalen d.m.v. verticale metingen de vochtigheid in de dekvloer en de houten vloer wat zorgt voor een lager gasverbruik. Deze data-log is uit te lezen door middel van een gratis App, te downloaden in de Appstore/Play store. 

 

Opstookprocotol

Hebben jullie een vloer gekocht? Dan geven wij ook informatie hoe de vloer op te stoken aan de hand van een opstookprotocol. Dit is bij een vloerverwarming op water of elektriciteit anders, maar ook per vloersoort anders. In het opstookprotocol staat precies beschreven wat er dient te gebeuren voordat wij de vloer leggen en als de vloer gelegd is. 

 

Meer informatie over de mogelijkheden met vloerverwarming en parket, pvc, laminaat en kurk, in de showroom vertellen wij er meer over.

https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/05/imageedit_19_9010063623-1-e1652092372781-160x160.png

Ecoplanken. Dé Ambachtelijke Vloerenspecialist van Limburg en omstreken.

https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/05/FSC-keurmerk-e1652185139761.png
https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/05/sbb-erkend-leerbedrijf-white-e1652185165794.png

Showroom Nuth
Stationstraat 149

Showroom Maastricht
Alleen op afspraak
Ankerkade 139A


 

Ecoplanken 2023 © Alle rechten voorbehouden – Voorwaarden & Privacy