PVC vloeren

ONZE VLOERENPVC vloer kopen van hoge kwaliteit

PVC vloeren zijn enorm populair. PVC vloeren zijn haast niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren of beton-/tegellook vloeren. Met een PVC vloer kan je alle kanten op en is niets meer te gek. Als je het ons vraagt een fantastische vloer voor thuis of op kantoor!
PERFECT VOOR VLOERVERWARMING
Onze collectie parket vloeren zijn perfect voor het installeren van vloerverwarming en vloerkoeling.
WATERBESTENDIG
Met een PVC vloer hoef je niet bang te zijn voor geknoei met water. Het is namelijk waterbestendig! Ideaal dus voor jonge kinderen en enthousiaste honden.
MAKKELIJK IN ONDERHOUD
Onze vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn beter bestand tegen vuil, vlekken en goed voor allergieën.
VAKKUNDIG GELEGD
Het professioneel leggen van jouw vloer wordt gedaan door gecertificeerde vakmensen. Ook adviseren wij je over het onderhouden van jouw vloer.

Gratis samples van onze Ecoplanken PVC vloeren ontvangen?

Je kan bij ons gratis en vrijblijvend een sample van de gewenste vloer aanvragen, wij vragen alleen een vergoeding voor de verzendkosten.

DE ECOPLANKEN BELOFTEWaarom je kiest voor een PVC vloer van Ecoplanken

Wij werken met de beste materialen en komen de vloer vakkundig bij je leggen.
1
Wat voor PVC vloer heeft Ecoplanken op voorraad?

Als u kiest voor een PVC/vinyl vloer dan heeft Ecoplanken een onbeperkt aantal mogelijkheden. PVC vloeren zijn er in alle soorten, maten en dessins. Als we aan PVC vloeren denken dan denken we aan onderhoudsvriendelijke vloeren die de “echte houten vloeren” of natuurstenen vloeren nabootsen, maar wel met het onderhoudsgemak van een PVC vloer, dat maakt een PVC vloer zo speciaal. Buiten dat er heel veel verschillende dessins en afmetingen zijn, kunt u ook kiezen uit de volgende PVC soorten:

PVC Dryback

Deze verlijmbare pvc en tegels worden verlijmd op een vlakke, doorgaans geëgaliseerde (cementdek)vloer. Je kunt ze ook op een houten ondervloer leggen, voor het juiste advies komen wij altijd bij jullie kijken. 

Klik PVC

Deze PVC kliksoort is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De volgende zaken kunnen afwijken, zoals het kliksysteem, de dikte, de stabiliteit, het decor, kras- en vlekbestendigheid en de afmetingen.

PVC-HDF

De PVC-HDF bestaat uit 3 lagen. De toplaag is een PVC strook (2-3 mm dikte) die wordt aangebracht op een houten HDF drager en daaronder zit kurk.

Looselay PVC of Zelfklevende PVC

Deze heterogene PVC is los te leggen zonder te verlijmen, het is dus los te leggen. Looselay PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

2
Ik heb vloerverwarming, kan ik wel een pvc vloer kiezen?

PVC is uitermate geschikt voor gebruik met vloerverwarming en vloerkoeling. PVC neemt warmte goed op, dat maakt PVC-vloeren uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. PVC zorgt voor een hoog rendement, het geleidt de warmte namelijk optimaal. Hierdoor wordt de warmte efficiënt opgenomen. Wil je liever geen radiatoren in de vertrekken of een convectorput in de woonkamer en overweeg je vloerverwarming? PVC-vloeren en vloerverwarming zijn een perfecte match.

3
Hoe onderhoud ik mijn PVC vloer?

De pvc-vloer goed en op de juiste manier onderhouden helpt bij het behouden van de look en het verlengen van de levensduur. 

Dagelijks vuil verwijder je best door te vegen met een zachte bezem of door de vloer te stofzuigen. Vlekken verwijder je eenvoudig met een vochtige doek. Gebruik zeker geen schuurspons. De vloer regelmatig reinigen met water en pvc cleaner met een handvochtige doek. De pvc cleaner is verkrijgbaar in onze showroom. 

https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/08/Parket-vloerverwarming-1-1-1-e1661264774661.jpg

Vind de vloer die het beste bij je pastKom langs in een van onze showrooms!

https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/05/imageedit_19_9010063623-1-e1652092372781-160x160.png

Ecoplanken. Dé Ambachtelijke Vloerenspecialist van Limburg en omstreken.

https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/05/FSC-keurmerk-e1652185139761.png
https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/05/sbb-erkend-leerbedrijf-white-e1652185165794.png

Showroom Nuth
Stationstraat 149

Showroom Maastricht
Alleen op afspraak
Ankerkade 139A


 

Ecoplanken 2023 © Alle rechten voorbehouden – Voorwaarden & Privacy