Kurk

Wanneer u op zoek bent naar een ecologisch verantwoord natuurproduct als vloer, is kurk een goede oplossing. Kurk is een natuurproduct met verende eigenschappen en heeft een grote indrukvastheid. Kurk is het natuurvriendelijkste product voor op uw vloer.

Kurk is een natuurproduct met uitstekende isolerende eigenschappen. Deze eigenschappen dankt kurk aan haar elementopbouw. Kurk bestaat immers grotendeels uit 14-zijdige cellen die gevuld zijn met lucht. Er zitten ongeveer 40 miljoen cellen of luchtkamers in 1 kubieke centimeter kurkschors! Hierdoor voelt kurk steeds aangenaam aan en absorbeert het geluiden en trillingen.

Is kurk alleen maar iets voor de slaap- of kinderkamer? Deze gedachte vergaat bij het zien van ons assortiment kurkvloeren. Door het loopcomfort van onze kurkvloeren is het een gewilde vloer voor veel ruimtes in huis. 

De voordelen van kurk zijn de lange levensduur, de onderhoudsvriendelijkheid, de veerkracht en de hygiëne van de vloer. Kurk heeft een isolerende werking en zorgt voor het geleiden van warmte. Voor u betekent dit warme voetjes en gewichtsvriendelijke elasticiteit. Kurkvloeren kunnen prima geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming. 

Wij bieden kurk aan in verschillende variaties en kleuren. Kurk biedt veel nieuwe mogelijkheden in uw woning. U kunt onze adviseurs contacteren voor meer inspiratie en informatie omtrent kurkvloeren.

website door axento.be