Keuze in houtsoorten, welke vloer past bij jullie interieur?

Keuze in houtsoorten

Welke vloer past bij jullie interieur? De keuze is reuze! 

 

Parket

Hout is een natuurlijk product met een knusse charme en schoonheid. Het plaatsen van een houten vloer geeft de ruimte een warme uitstraling. Parket is zeer geschikt voor dagelijks gebruik in iedere woonomgeving. Tevens voor de zakelijke markt, zoals winkelruimten en dansvloeren, zijn onze vloeren geschikt. Onze vloeren zijn totaal vlekvrij. 

Doordat elke boom uniek is, zoals de mens dat ook is, zijn ook alle parket- en plankenvloeren uniek. 

Het voordeel van het hebben van een parketvloer is niet alleen dat het gegarandeerd vlekvrij en onderhoudsvriendelijk is, maar ook dat het een hoge mate van comfort levert in combinatie met vloerverwarming. Parket is naast het leveren van veel comfort ook heel energiezuinig voor jullie vloerverwarming. 

 

PVC

Het gevoel van hout of natuursteen in een ijzersterk, kunststof jasje: dat is waar pvc voor staat! Pvc is warm en stil door de geïntegreerde ondervloer. Het aanbod in pvc is divers, waardoor er ruime keuze is in verschillende kleuren en mogelijkheden. 

Voordelen van het hebben van een pvc vloer zijn de duurzaamheid, vochtbestendigheid, hygiene en onderhoudsvriendelijkheid. Pvc kan in elke ruimte gelegd worden, ook in de badkamer. De vloeren zijn slijtvast en brandvertragend, minstens zo belangrijk voor een huis. Daarnaast zijn onze pvc vloeren ook vrij van schadelijke weekmakers. 

Pvc is de perfecte vloer om het ultieme comfort van vloerverwarming te ervaren.  Een pvc vloer is ook de ideale vloer voor bedrijfspanden of kantoren. 

 

Laminaat

Met uiteenlopende designs en afwerkingen zijn onze laminaat vloeren uiterst geschikt voor alle ruimtes in jullie huis. Laminaat vloeren zijn niet alleen mooi, ze zijn ook makkelijk schoon te maken en zeer onderhoudsvriendelijk. 

Laminaat is opgebouwd uit diverse lagen. De kern bestaat uit houtvezelplaat, het feitelijke dragermateriaal met daarop een laagje dessinpapier, dat het uiterlijk van laminaat bepaalt. Boven dit decorpapier bevindt zich de harde, transparante slijtlaag. Bij onze betere Duitse kwaliteit laminaat zit ook onder het dessinpapier (dus tussen drager en dessin) nog een krachtpapier ter versteviging. 

Een laminaatvloer is makkelijk zelf te leggen en vooral vriendelijk voor jullie budget. Laminaat is eveneens geschikt in combinatie met vloerverwarming met gebruik van speciale ondervloer.

 

Kurk 

Wij zijn Kurk-Kroondealer van Zuid-Nederland! 

Kurk is een 100% natuurlijk product dat op een duurzame of niet-milieu-verslindende manier gewonnen wordt. Kurk is isolerend, voelt aangenaam warm aan en absorbeert geluiden en trillingen. Het antistatisch, antiallergisch en veerkrachtig waardoor het zeer onderhoudsvriendelijk is. Bovendien is kurk vochtbestendig waardoor het verlijmd kan worden in de badkamer. 

Kurk garandeert een zeer grote keuze door oneindig aantal combinaties van motief, formaat en kleur. 

 

Ecoplanken is ook het adres voor:
  • Boerenvloeren
  • Oude planken 
  • Verhuisbaar parket
  • Opschuren van bestaande vloeren
  • Reclaimed wood
  • Bijleggen/reparatie 

 

Kom naar de showroom en laat je inspireren door onze adviseurs!

https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/05/imageedit_19_9010063623-1-e1652092372781-160x160.png

Ecoplanken. Dé Ambachtelijke Vloerenspecialist van Limburg en omstreken.

https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/05/FSC-keurmerk-e1652185139761.png
https://ecoplanken.nl/wp-content/uploads/2022/05/sbb-erkend-leerbedrijf-white-e1652185165794.png

Showroom Nuth
Stationstraat 149

Showroom Maastricht
Alleen op afspraak
Ankerkade 139A


 

Ecoplanken 2023 © Alle rechten voorbehouden – Voorwaarden & Privacy